Ta kontakt med oss i dag

Magne Norheim Maskinentreprenør

Våganeset 29b, 5106 Øvre Ervik +47 930 91 519 post@magnenorheim.no

Utgraving tomter, drenering og grøfter

Utgraving tomter, drenering og grøfter i Bergen og kommunene rundt

Som maskinentreprenør utfører vi de fleste typer utomhus arbeider. Enten du skal grave ut til en tomt for bolig, garasje, anneks, hytte eller noe annet har vi maskiner og annet utstyr som behøves til jobben Har du problemer med vann som ikke renner vekk fra boligen eller blir liggende som dammer i hagen, dette er noe vi kan! Ta kontakt for en kostnadsfri befaring.

Utgraving av kjeller og hydraulisk sprenging

Få mer areal, takhøyde eller begge deler i kjelleren. Vi setter inn en minigraver i kombinasjon med pigghammer og transportbånd for å frakte massene ut. Hvis det er nødvendig å fjerne fjell eller store steinmasser benytter vi hydraulisk sprenging som en skånsom og ufarlig metode for å dele opp fjell- og steinmasser.

Drenering rundt grunnmur

En god og riktig utført drenering rundt grunnmuren er viktig for å hindre at vann trekker inn i kjeller og underetasjer. Det hjelper ikke å tette innvendig hvis utsiden ikke er drenert hvor vannet står mot veggen på utsiden. Vi leverer en komplett pakke med drenering, alt i fra å grave grøften, legge isolering og legge dreneringsrør.

Septiktank, montering eller utkobling

Vi legger utvendige stikkledninger, fellesledninger er også behjelpelig med forhåndsgodkjennelse. Trenger du utkobling av septiktank eller skal grave opp og legge ny septiktank eller slamavskiller med rør kan vi ta hele jobben med graving og legging.

Trenger du utkobling eller legge ny septiktank eller slamavskiller med rør, tar vi hele jobben med graving og legging. Vi legger utvendige stikkledninger/fellesledninger og vil også være behjelpelig med forhåndsgodkjennelse.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle